fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Aplica pentru un abonament pe 3 luni GRATUIT la Ziarul Financiar si Business Magazin!

Campanie-de-abonare---Ziaru

Ziarul Financiar si Business Magazin au demarat o campanie de abonare targetata pe mai multe orase din tara. Uita-te in lista de mai jos si daca este si orasul tau acolo, poti primi un abonament Gratuit, pentru trei luni, la publicatiile sus amintite.

Pentru mai multe detalii citeste anuntul de mai jos. Te poti abona aici.

Ofertă valabilă în perioada 11 iulie – 10 octombrie 2013, dacă vrei să primeşti abonamentul în oraşele Aleşd, Balş, Băileşti, Bârlad, Beiuş, Caransebeş, Câmpulung Moldovenesc, Curtea de Argeş, Dej, Deta, Dorohoi, Făgăraş, Fălticeni, Făurei, Găeşti, Giurgiu, Hunedoara, Ineu, Jibou, Lugoj, Medgidia, Paşcani, Petroşani, Rădăuţi, Reşiţa, Roman, Sighet, Strehaia, Tecuci, Vaslui, Vălenii de Munte.

Contact: 0318.256.190; 0318.256.429; abonat@m.ro

Ziarul Financiar este liderul presei de business din România.

De 15 ani pe piaţa românească, ZF oferă cititorilor semnificaţia evenimentelor recente şi anticipează evoluţiile din afaceri şi economie, prin ştiri, analize şi articole de opinie.

Cea mai prestigioasă publicaţie economică din România, Ziarul Financiar şi-a clădit această reputaţie prin ştiri exclusive, contextualizare şi ierarhizare a informaţiilor şi complexitatea datelor interpretate zi de zi.

Evenimentele care au impact asupra economiei şi asupra mediului de afaceri românesc sunt interpretate săptămână de săptămână în analizele Business Magazin. Revista identifică tendinţele din cele mai dinamice domenii de activitate, aduce în prim-plan oamenii din spatele business-urilor de succes şi explorează noutăţile ce modelează lifestyle-ul executivilor.

Conţinutul editorial al revistei Business Magazin este completat de cataloagele BM. Anual Business Magazin scoate la lumină peste 400 de oameni care stau în spatele business-urilor de success. 100 Tineri Manageri de Top, 200 cele mai Puternice Femei în Business, TOP 100 cei mai admiraţi CEO din România sunt cataloagele în care BM aduna numele care contează în business-ul românesc, cei care conduc afaceri de milioane de euro şi de care depinde mersul economiei.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Echipa Curtea Veche Publishing va fi prezenta la conferinta “Fii liber, fii lider”, organizata de ”Tuca Zbarcea Asociatii”

Next Article

Weekend de poveste: 45% reducere la pachetele de carti Nemira

Related Posts

Total
0
Share