fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Weekend de poveste: 45% reducere la pachetele de carti Nemira

Weekendul acesta primesti un pachet special! Recomandarea noastra este sa il deschizi in apropiere de un fotoliu, un hamac, un balansoar sau in acel loc special unde iti place tie sa citesti.

Pachetul contine oferta Editurii Nemira – 45% reducere pentru pachete de carti. Pregateste-te pentru suspans si fantasy, literatura SF si teatru ! Noile pachete Nemira, Rodica Ojog Brasoveanu, Maestrii SF-ului romanesc, Stephen King, George Banu, Antologii SF, iti vor satisface pofta de citit.

Daca vrei si mai mult, pachetele pe care le stiai deja, Edwin Drood, Anticipatia, Jocurile Foamei, Odiseea sau Dune sunt tot la o reducere de 45%.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9617003d6&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.nemira.ro%252f”]Vezi aici toata oferta Editurii Nemira[/button]

pachete

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Aplica pentru un abonament pe 3 luni GRATUIT la Ziarul Financiar si Business Magazin!

Next Article

Reduceri intre 25% si 84% la carti care satisfac curiozitati :)

Related Posts

Total
0
Share