fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Arome si carti

Suntem spectatori la maretele regii de marketing si comunicare ale editurilor si librariile online. Ne place sa facem asta, sa privim, sa comentam, dar si sa recomandam atunci cand ceva ni se pare ca este chiar in folosul cititorului. Vedem cam tot ce se intampla, insa prezentam doar ce credem ca v-ar fi de folos.

Probabil stiti deja, in aceasta saptamana elefantul are o campanie intitulata ”Saptamana aromelor de vara”. Cum elefantul s-a transformat in mall, o astfel de saptamana ne aduce posibilitatea de a cumpara, la preturi speciale, produse din diverse categorii. Le gasiti pe toate aici.

Ne-a placut tare mult ca au inglobat in acest concept foarte multe carti. Inca un prilej pentru cititorii nostri de a se bookura de carti ieftine si totusi valoroase (am vazut titluri excelente cu preturi foarte mici). Nu va trebuie decat putintica rabdare si oaresce focusare pe ce ati vrea sa cititi in perioada urmatoare si cu siguranta va veti gasi cateva carti extraordinare. Si ieftine.

Intorcandu-ne la ”Saptamana aromelor de vara” va prezentam mai jos cateva categorii de carti gandite de elefant special pentru aceasta campanie. Sunt dragute, numai bune de citit.

  1. Carti cu arome balcanice (reduceri de pana la 70%)
  2. Carti cu arome americane (reduceri de pana la 67%)
  3. Carti cu arome europene (reduceri de pana la 78%)
  4. Carti cu arome africane (reduceri de pana la 50%)
  5. Carti cu arome asiatice (reduceri de pana la 71%)
  6. Carti cu arome sud-americane (reduceri de pana la 74%)

saptamana_aromelor

 

 

 

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti ieftine: 5.000 de carti cu reduceri de pana la 80%

Next Article

Vara asta o ardem pe lectura :)

Related Posts

Total
0
Share