fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Vara asta o ardem pe lectura :)

booksPostarea asta e asa ca o boare de raspuns la violenta ploaie de noaptea trecuta. Daca tot nu ne gasim timp frumos pentru piscine, plaje si alte activitati, macar sa ne bookuram ca ne ramane cititul. Si, slava Domnului (si librariilor care fac minuni), avem ce citi, avem de unde alege.

Nu stiu voi ce mai cititi, dar tare as vrea sa aflu ce v-ati mai dori sa cititi in urmatoarea perioada. Cine ne spune ce-si doreste il trecem pe lista bookuroasa si-i amintim atunci cand cartea respectiva se poate gasi la un pret mai mic decat de obicei. Daca ai nevoie de putin ajutor, vezi aici programul nostru de consiliere.

Altfel, revenind la ale noastre ganduri legate de lecturile de vara, iti porpunem mai jos o lista scurta de librarii online unde-ti poti gasi carti ieftine oricand:

Si daca nu stii foarte sigur ce ai nevoie, poti lasa Bookuratorul sa aleaga pentru tine. Garantam recomandari carti interesante! :-)

Iar daca citesti o carte si vrei sa le-o arati si altora, te invitam sa o inscrii in campania noastra de aici. Poti castiga premiul lunii, un pachet de carti foarte interesante.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Arome si carti

Next Article

55% reducere la Saga "Cantec de viata si foc" [hardcover] + Transport Gratuit

Related Posts

Total
0
Share