fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cumperi cărți de 50 de lei și poți câștiga o bicicletă Pegas Strada de peste 1.400 lei

Libris pedalează tare frumos zilele acestea. Dacă ieri ne-a oferit șansa câștigării unei biciclete pentru copii (vezi articolul în care-ți spuneam de asta), astăzi librarii iscusiți merg mai departe și ne oferă o altă bicicletă, frumoasă foc, Pegas Strada. De această dată premiul ce poate fi câștigat la tombola Libris este adresat doamnelor și domnișoarelor, bicicleta Pegas Strada este chiar frumoasă, confortabilă și rezistentă.

Pentru a avea o sansa la tragerea la sorti, trebuie sa faci astazi, 17 mai, o comanda de minim 50 de lei de aici. Tragerea la sorti va avea loc pe 24-25 mai, iar fericita castigatoare va fi anuntata pe mail/telefon/ facebook/site Libris.Mult succes!

Sunt curios daca maine vom avea o noua bicicleta. Cum am avut ieri pentru copii, astazi pentru dame, ar trebui ca maine sa fie si una pentru baieti, nu? :)

Așa cum am făcut și în articolul de ieri îți prezentăm mai jos detaliile premiului ce va fi oferit prin tragere la sorți.

  • Creat in 1972, reinventat in 2012. Pegas s-a relansat cu Strada, bicicleta noastra reprezentativa pentru noul capitol Pegas.
  • Elementele distinctive sunt neschimbate. Saua lunga e aceeasi de pe vremea in care ne suiam cate doi pe ea, cu cheia la gat, in timp ce trageam de coarne pentru un derapaj controlat.
  • Intoarce capul pe strada, dupa Strada. Bicicleta cu care Pegas s-a intors e disponibila si in varianta feminina.
  • Tinuta ei de drum e lejera si se potriveste cu (aproape) oricare din tinutele tale.
  • Cadru: Otel Hi-ten, Geometrie Cruiser Pegas
  • Butuc spate: Sturmey Archer AWCII 3 viteze integrate, frana prin retropedalare
  • Maneta schimbator: Sturmey Archer TSS33, schimbator rotativ maner. Maneta frana: Tektro, levier 4 degete, levier si corp Aluminiu, stg. Frana fata: Frana “V”, Promax, Aluminiu forjat, actionare mecanica. Sa: Pegas Banana, 21″ lungime, Spuma cu densitate mare

 

Pegas Strada

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Robert D Kaplan

Robert D. Kaplan in dialog cu Vladimir Tismaneanu la Ateneul Roman

Next Article
reduceri Curtea Veche

Reduceri mari la cărțile Editurii Curtea Veche

Related Posts

Total
0
Share