fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Biografii ale celebritatilor cu reduceri de pana la 70%

reduceri-biografii-celebritatiDupa nebunia de Black Friday ne bucuram ca au mai ramas carti interesante ce pot fi cumparate la preturi foarte mici. Cam toate librariile online au lasat preturile mici de tot la cartile ce le au inca pe stoc, asa ca daca iti doresti ceva bun de citit ar trebui sa vezi aici librariile care inca mai au preturi de Black Friday.

O campanie foarte interesanta este cea la biografiile celebritatilor. Sunt carti de obicei cu pret destul de mare, dar astazi inca mai puteti lua cateva titluri foarte interesante cu reduceri de pana la 70%. Carti precum “Viata nemuritoare a Henriettei Lacks”, de Rebecca Skloof; “Indrazneala de a spera”, de Barack Obama; “Rat Pack – Frank Sinatra si prietenii lui in anii de glorie ai lui Kenedy si ai Mafiei”, de Javier Marquez sau “ISteve – Steve Jobs despre Steve Jobs”, de George Beahm pot fi cumparate de aici cu reduceri foarte mari. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cumpara cu reducere cartea "Adulter", de Paulo Coelho

Next Article

50% reducere la cele mai iubite carti de la RAO. Doar azi, 24 noiembrie

Related Posts

Total
0
Share