fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Biografii celebre cu mari reduceri si transport gratuit

Fiecare dintre noi ar trebui sa poarte in propriul ”bagaj de lectura” si cateva biografii. Sunt carti care ne invata despre oameni, cu bunele si relele lor, carti care ne ajuta sa intelegem si sa evitam greseli, dar si cari care ne incarca pozitiv cu experiente de viata traite de altii.

Am intalnit si biografii fericite, as spune. Carti care nu doar ca mi-au lasat un ceva anume, dar m-au si fermecat prin felul in care erau scrise. Vrem, nu vrem, suntem atrasi de curiozitatea asta de a afla ce e cu viata altuia, ca doar de asta exista pe lume, cu mare succes, ideea de tabloid :)

Daca si tie iti plac cartile despre altii :), cu povesti reale, picanterii sau situatii romantate, dupa caz, ar trebui sa te grabesti sa-ti alegi cateva titluri de aici. Multe dintre carti au reduceri foarte bune + transport gratuit. In imaginea de mai jos vezi cateva titluri. Spor la citit!

reduceri-biografii

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Manualul războinicului luminii, de Paulo Coelho

Next Article

eBook Readere ieftine, preturi incepand de la 95 de lei

Related Posts

Total
0
Share