fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Black Friday de Vară – reduceri de până la 90% la cărți și alte produse

Black Friday de Vară

Elefant a dat azi start unei noi campanii cu mega reduceri – Black Friday de Vară. Și dacă au numit campania Black Friday am vrut să vedem cât de ”serioase” sunt reducerile anunțate. Și chiar sunt!

Reducerile Black Friday de Vară ajung chiar și până la 90%, în campanie sunt mii de produse, mii de cărți, parfumuri, cosmetice și multe altele pe care le poți cumpăra în mod obișnuit de la Elefant.

Cel puțin în cazul cărților am văzut multe surprize plăcute – reduceri foarte bune pe de o parte, dar și foarte multe cărți în promoție (noutăți, bestsellere, cărți excelente de la multe edituri).

Sunt sute de titluri extrem de apreciate, despre care am povestit prin recenziile și prezentările de pe Bookuria, cărți pe care le puteți comanda acum cu reduceri foarte, foarte bune.

Black Friday de Vară este o campanie de care chiar ar trebui să profitați – reducerile foarte mari se păstrează la toate categoriile de produse. Campania se desfășoară în perioada 15-19 iulie și are o pagină dedicată pe care o puteți descoperi aici.

bogdan
Total
24
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

Recenzie: Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit, de Gelong Thubten

Next Article
elefant.ro

Elefant.ro sărbătorește aniversarea de 10 ani cu EBITDA pozitiv

Related Posts

Total
24
Share