fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Black Friday este si astazi! 10 carti de neuitat la cele mai mici preturi

Cel putin in materie de carti, magazinele online se intrec in oferte care nu pot decat sa ne bookure si sa ne faca sa ne dorim sa citim mai mult. Daca pana acum ceva vreme principala scuza era… “as citi mai mult, dar sunt scumpe cartile”, acum nu trebuie decat sa fim mai eficienti in tot ce avem de facut zi de zi, pentru a castiga cat mai mult timp pentru citit. Carti faine sunt la tot pasul, la preturi extrem de mici, promotiile tinandu-se lant in mai toate librariile online.

De departe, cele mai bune promotii le gasim le elefant.ro, libris.ro, litera.ro si nemira.ro. Sunt librariile online cele mai cautate, cu oferte de carti pentru toate gusturile si cu un marketing deosebit de frumos pentru iubitorii de carti. Aproape in fiecare zi categorii de carti sau oferte de la edituri ne sunt prezentate sub forma de reduceri, mai sa-ti vina sa spui ca in fiecare zi e Black Friday.

Pentru acest inceput de sapatamana am facut o colectie de 10 carti pe care le poti avea la preturi foarte bune. Povestile sunt desavarsite! Spor la citit!

girl-reading-book2

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Gaudeamus 2013: evenimente si lansari la standul Editurii Humanitas

Next Article

Evenimentele Editurii Litera la Gaudeamus 2013

Related Posts

Total
0
Share