fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cadou de la Elefant: pachetul de carti “Thriller” in valoare de 40 de lei

Elefantul are in oferta sa de cadouri zilnice un nou pachet. In valoare de 40 de lei, pachetul “Thriller” cuprinde titluri care va vor tine in suspans si cu sufletul la gura. Pentru a primi cadoul de la Elefant nu trebuie decat sa cumparati ceva din magazin. Cadoul este garantat pentru toti cei care comanda din mall-ul Elefant, indiferent de valoarea comenzii.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fcarti”]Vezi aici cartile Elefant[/button]

pachetul_thriller

Si pentru ca tot vorbeam de cadouri, de astazi mai puteti beneficia de o oferta draguta: elefantul ne ofera un Cadou de 100 de lei pentru o comanda de minim 399 de lei din sectiunea Fashion. Bineinteles, pe langa cadou primiti si transport gratuit.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Biografii: John Fitzgerald Kennedy, cel mai tanar presedinte american din istorie

Next Article

Mica Sirena - in premiera pe DVD, din 2 septembrie

Related Posts

Total
0
Share