fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cadoul de joi: eBook GRATUIT “Cercul secret. Cartea intai – Ritualul”, de L.J. Smith

Daca e joi, avem un noue eBook Gratuit de la Elefant. Doar astazi puteti descarca de aici eBook-ul “Cercul secret. Cartea intai – Ritualul”, de L.J. Smith. Mai jos aveti cateva detalii despre carte.

Daca doriti toata trilogia in varianta print o gasiti aici, cu reducere, in editie de buzunar

Despre carte

Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.

Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!

O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. Smith

ebook-gratuit

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Esti gata de scoala? Unde gasesti manuale noi si rechizite ieftine

Next Article

eMAG ne invita la "Marea pregateala". Reduceri la ghiduri turistice

Related Posts

Total
0
Share