fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte CADOU: astăzi alegi 4 cărți și plătești doar 3!

O excelentă oportunitate la început de săptămână: Adaugă în coș 4 cărți de aici și o primești cadou pe cea cu prețul de bază cel mai mic. Poți alege oricare 4 cărți, cartea cadou este atribuită automat, nu trebuie să folosești niciun cod de reducere.

Sunt multe cărți frumoase pe care chiar trebuie să le citești. Ocazia este excelentă, eu deja m-am orientat către cărți care sunt mai scumpe. De exemplu, dacă alegi 4 cărți cu același preț, ai asigurată o reducere de 25%. Ca și strategie folosesc următoarea idee: mă orientez către cărțile editurilor care nu participă la promoțiile mari, binecunoscute, cum este cea în care ni se dă acel voucher prin care avem 50% reducere la mii de cărți. Sunt edituri care nu oferă promoții așa de generoase, au reduceri de maxim 10%. Așa că este o ocazie execelntă de a ne cumpăra cărți și de la aceste edituri, mărindu-ne reducerea până la 25%, așa cum ți-am zis mai devreme. Profită și tu de ocazie și te alegi cu o carte cadou.

 

bogdan
Total
9
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ce-am găsit al meu să fie

Ce-am găsit al meu să fie, de Stephen King

Next Article
De ce plângem?

Cartea Copiilor lansează De ce plângem?, cartea care vorbește despre plâns pe înţelesul celor mici

Related Posts

Total
9
Share