fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte CADOU: Biblioteca Nopții, de Alberto Manguel

Biblioteca nopțiiAstăzi 14 septembrie, toate cumpărăturile de minim 50 de lei făcute de aici vor fi însoțite și de o carte cadou. Titlul oferit în dar este Biblioteca Nopții, de Alberto Manguel, o carte despre care Washington Post Book World spunea: „Alberto Manguel oferă o carte absolut fermecătoare, captivantă pentru orice pasionat de lectură şi o adevarată inspiraţie pentru cei care au visat vreodata să-şi alcătuiască o bibliotecă personală.“

Plecând de la biblioteca din Alexandria, sortită pieirii, și ajungând până la bibliotecile personale ale lui Charles Dickens, Aby Warburg ori Contele Dracula, Biblioteca nopții, o carte extrem de personală și în mod voit lipsită de rigurozitatea unei sistematizări, pune în lumină rolul hotărâtor pe care îl au și trebuie să îl aibă în continuare bibliotecile în civilizația noastră, ca muzee ale memoriei și experienței umane.

Vezi aici cărțile cu reducere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Sci+Fi FEST 2016

Sci+Fi FEST 2016 - festival de știință & science fiction

Next Article
eveniment Adenium

Eveniment special ADENIUM: lansare de carte și Concert extraordinar Hiroko Minakami & Friends

Related Posts

Total
0
Share