fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte CADOU de la Editura ALL: Doctorul memoriei

Așa cum vedeți și în imaginea de mai jos, dacă vă alegeți de aici câteva cărți de la Editura ALL și ajungeți la o valoarea a comenzii de cel puțin 60 de lei, primiți CADOU cartea Doctorul memoriei, de Douglas J. Mason și Spencer Xavier Smith.

Nu o să vă fie chiar imposibil să vă găsiți cărți interesante de cei 60 de lei, sunt multe titluri bune și aveți de ales din aproape 1.000 de cărți. Transportul este gratuit și la ce vă alegeți, dar și la cartea cadou :) (vin împreună, bineînțeles).

Câteva vorbe despre Doctorul memoriei, cartea pe care o puteți primi cadou:

Pornind de la cele mai recente cercetări în domeniu, autorii ne oferă explicații clare despre modul în care funcționează memoria. Creierul uman este un organ mult mai complex, mai flexibil, mai maleabil și mai ușor de reînnoit decât se credea. Ca și în cazul mușchilor, antrenarea creierului poate duce la rezultate extraordinare. Cele 8 capitole ale lucrării sunt ușor de parcurs și conțin cele mai eficiente instrumente de ascuțire a memoriei. Exercițiile practice, sfaturile și trucurile ne învață cum să ne concentrăm mai bine, atât la procesul de codificare a informatiilor, cât și la procesul de recuperare a lor din amintire. Prin creșterea capacității de a reține lucrurile importante pentru noi, se îmbunătățește garantat și calitatea vieții.

Așadar, dacă ai îndoieli în legătură cu eficiența memoriei tale sau îți dorești, pur și simplu, să reții lucrurile cu mai multă ușurință, ai încredere în Doctorul memoriei! Specialitatea lui sunt amintirile clare, complete și de durată.

Mai multe detalii despre carte găsești aici.

carte cadou Editura ALL

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
13 probleme

13 probleme, de Agatha Christie

Next Article
Rețete italienești rapide și ușoare

Rețete italienești rapide și ușoare

Related Posts

Total
0
Share