fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Carte CADOU de la Editura Trei: Cei dispăruți, de Kim Echlin

În luna aprilie, toate comenzile făcute aici și care conțin cel puțin un titlu de la Editura Trei primesc în dar cartea Cei dispăruți, de Kim Echlin. Nu contează prețul sau cărților alese, cartea cadou va fi pusă în pachet pentru orice comandă de cărți care conține cel puțin un titlu de la Editura Trei. Transportul este gratuit pentru orice comandă.

Romanul lui Kim Echlin, Cei dispăruți, relateaza povestea lui Anne Graves, o fata de 16 ani din Montreal, care-l intalneste pe Serey, tanar cambodgian fortat sa emigreze, asistent la universitate si solist intr-o formatie. Anne si-a pierdut mama la varsta de doi ani, ceea ce ii imprima fetei un sens al imediatului si o dorinta intensa de viata. Cei doi se intalnesc intr-un club de jazz si impart pasiunea pentru blues, singuratatea si nevoia de a zambi. Intre ei se naste o mare iubire, in ciuda avertismentelor tatalui lui Anne…

carte cadou

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

De ziua Internațională a Cărții pentru Copii, Litera Mică lansează campania Cărțile și jocul în școala mea își au locul

Next Article
occidentalismul

Eveniment Humanitas despre "Occidentalismul. Razboiul impotriva Occidentului" de Ian Buruma si Avishai Margalit

Related Posts

Total
0
Share