fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte cadou: Michael Schumacher. Biografia, de Karin Sturm

carte-cadou-publica

Libris are o interesantă promoție la cărțile Editurii Publica. Astfel, orice titlu cumpărat de la această editură vă aduce și o carte cadou (Michael Schumacher. Biografia, de Karin Sturm). Cărțile Editurii Publica au și o mică reducere în această perioadă, le puteți vedea aici. Vă reamintesc și faptul că pe lângă acea carte cadou primiți și transport gratuit, prin curier.

Cartea oferită cadou costă 35 de lei.

Despre cartea Michael Schumacher. Biografia, de Karin Sturm

Tragicul accident de schi al lui Michael Schumacher din decembrie 2013 a șocat întreaga lume. Este de-a dreptul ironic că septuplul campion mondial de Formula 1 a scăpat teafăr și nevătămat din cursele sale nebunești, pentru a se accidenta crunt pe o pârtie din Alpii francezi, unde își petrecea vacanța alături de familia sa. Jurnalista Karin Sturm, cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul automobilismului și o prezență constantă în lumea Formulei 1, l-a cunoscut pe Michael Schumacher încă de la începuturile carierei sale. În biografia de față, ea a ales să prezinte întreaga viață a acestuia, bazându-se pe declarațiile cunoscuților lui și înfățișându-l, astfel, dintr-o perspectivă umană, personală.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
afganul

Afganul, de Frederick Forsyth

Next Article

Reducerile zilei. 7 ianuarie 2016

Related Posts

Total
0
Share