fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte cadou: Trandafirul negru, de Nora Roberts

trandafirul-negruElefant continuă promoțiile atractive la cărți, dar nu numai. De pildă, am văzut că oferă cadou cartea Trandafirul negru, de Nora Roberts, la toate comenzile de îmbrăcăminte și încălțăminte de minim 99 de lei. Cele două categorii sunt populate cu multe produse, dar și cu promoții foarte bune. Așa că, dacă vă orientați după ceva hăinuțe sau încălțăminte de sezon e bine să știți că primiți și o carte cadou.

Cele mai bune oferte din categoria îmbrăcăminte

Cele mai bune oferte din categoria încălțăminte

Câteva cuvinte despre cartea cadou, Trandafirul negru, de Nora Roberts:

Vaduva cu trei fii mari, a supravietuit unei a doua casatorii dezastruoase, construind de la zero pepiniera In Gradina. De-a lungul anilor, aceasta s-a dovedit a fi nu numai o afacere profitabila, ci si un simbol al sperantei si al independentei pentru Roz si pentru cele doua femei care-i sunt aproape. Tanara Stella, care si-a gasit fericirea alaturi de atragatorul Logan, si proaspata mamica Hayley sunt ca niste surori pentru ea, iar cele trei impreuna reprezinta viitorul infloritoarei afaceri.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
vocabular

Vocabulare în imagini de la Corint: engleză, franceză și germană

Next Article
Călătorești din Cărturești

Călătorești din Cărturești: cărți de vacanță cu reducere de până la 30%

Related Posts

Total
0
Share