fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carte la doar 2,90 lei: Nostradamus. Misterul catrenelor pierdute

nostradamusNostradamus a scris 1000 de profeţii. Dintre acestea, doar 942 s-au păstrat. Ce s-a întâmplat cu restul catrenelor? Ce secrete ascund ele? Doi bărbaţi, cu motivaţii şi dorinţe diferite, ar face orice pentru a dezlega misterul. Adam Sabir este un scriitor în căutarea unui subiect de senzaţie care să-i remonteze cariera; maleficul asasin Achor Bale face parte dintr-o străveche societate secretă al cărei ţel, de-a lungul vremii, a fost protejarea celor trei Anticrişti la care Nostradamus face referire în catrenele sale.

Cumpara cartea cu reducere

Cursa nebunească, pe viaţă şi pe moarte, în căutarea profeţiilor pierdute, îi poartă pe cei doi prin strania lume a ţiganilor manouche din Franţa, o comunitate dominată de propriile legi nescrise şi superstiţii greu de înţeles. Mario Reading s-a impus ca unul dintre cei mai importanţi exegeţi ai operei lui Nostradamus, în special datorită publicării cărţii Nostradamus: Profeţiile complete 2001–2105, apărută la editura Litera în 2009. Pentru thrillerul Nostradamus. Misterul catrenelor pierdute drepturile de publicare au fost deja vândute în 34 de ţări, cartea devenind în scurt timp un bestseller internaţional.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Descopera-ti latura jucausa alaturi de ofertele elefant! Pachet cadou Tom si Jerry

Next Article

Rechizite scolare ieftine: pachete complete pentru toate clasele

Related Posts

Total
0
Share