fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți cu reduceri și carduri CADOU de ziua eMAG!

Astăzi eMAG sărbătorește 15 ani de activitate și ne oferă reduceri și cadouri foarte frumoase. Un cadou de 10.000.000 de lei nu sună deloc rău, nu? Ei bine, această astronomică sumă a fost împărțită în reduceri și carduri cadou ce sunt acordate la achiziția de produse de la eMAG. Bineînțeles, pe lângă multele oferte de care vă puteți bookura astăzi sunt și multe cărți. Și în cazul lor găsim reduceri extrem de atractive și, suplimentar, carduri cadou cu care putem cumpăra și alte cărți.

Am văzut multe cărți interesante cu reduceri de peste 50%, le puteți vedea și voi în această pagină.

Este un moemnt bun să vă organizați puțin și să vă faceți planul de atac pentru cadourile de sărbători. Sunt reduceri foarte bune la zeci de mii de produse, iar cardurile cadou vă aduc înapoi cel puțin 10% din cât vă propuneți să cheltuiți. Cum ar veni, eMAG are un cadou și pentru voi.

În 15 ani eMAG a devenit cel mai mare magazin online din România și nu numai. Îi felicităm, le dorim viață lungă, dar și gândul bun de a avea oferte și mai bune la cărți :) La mulți ani, eMAG!

carduri cadou

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Jocul coroanei

Recenzie la cartea Jocul coroanei, de Evelyn Skye

Next Article
Crăciun

Târgul cadourilor de Crăciun la Libris. Cărți ieftine și multe jucării + colinde CADOU

Related Posts
2+1 Gratuit
Citește mai mult

2+1 Gratuit la cărțile Elefant

Elefant ne readuce o promoție de care ne-am tot bookurat anii trecuți. 2+1 Gratuit este una dintre cele…

Total
0
Share