fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți ieftine: Best Seller Day la Elefant

Astăzi, 28 octombrie, Elefant ne aduce o nouă ediție Best Seller Day. Așa cum îi spune și numele, campania este una de reduceri generale, o promoție în care găsiți la prețuri foarte atât cărți, cât și produse din celelalte categorii de la Elefant.

Sunt multe cărți ieftine din care puteți alege, am văzut că sunt reduceri mari și la titlurile noi. Este un moment bun pentru achiziționarea de noi titluri, Best Seller Day vine cu multe idei de cărți ieftine.

Așa cum spuneam mai sus, Best Seller Day nu este un eveniment dedicat doar cărților. Și celelalte categorii au vedetele lor, căutați puțin printre oferte și o să găsiți lucruri interesnate la prețuri de chilipir.

Reduceri foarte bune în ediția de azi a campaniei Best Seller Day găsiți și la:

 

Campania Best Seller Day s-a desfășurat în ultimul timp săptămânal, însă ediția de astăzi parcă are reduceri mai mari la cărți, parfumuri, cosmetice și genți. Tu alegi ce ai nevoie, caută cu atenție printre oferte, iar dacă-ți alegi ceva frumos azi, să-ți fie de bine! :)

Best Seller Day

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Imperiul. O piatră pe cer

Imperiul. O piatră pe cer, de Isaac Asimov

Next Article
Arta simplității

Ce mai citesc prietenii noștri - azi, Mihaela Stanciu

Related Posts

Total
0
Share