fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți ieftine în campania Summer Sales de la eMAG

eMAG revine cu o nouă campanie de vară, Summer Sales. Așa cum ne-a obișnuit, astfel de campanii vin cu reduceri mari și foarte mari la toate categoriile de produse, așa că dacă aveați plănuită vreo achiziție în această perioaqdă, ar fi bine să vă uitați și pe aici, e posibil să vă găsiți lucrurile căutate la prețuri foarte bune.

Cum pe aici ne interesează în primul rând cărțile, m-am uitat prin secțiunea dedicată acestora în campania Summer Sales de la eMAG și am văzut că sunt câteva zeci de titluri interesante ce pot fi comandate cu reduceri cuprinse între 40% și 80%. Media reducerilor este undeva pe la 45%, după câte am observat eu.

Cărțile din campania Summer Sales le găsiți aici.

O bună reducere o are și pachetul de cărți Urzeala Tronurilor.

Pagina campaniei este organizată foarte frumos, aveți dintr-o privire acces la toate categoriile care v-ar putea interesa. Așa cum spuneam și la început, reduceri sunt la toate categoriile de produse, așa că dacă vă căutați vreun smartphone nou, o tabletă, sau chiar un frigider le puteți găsi pe toate foarte ușor. Ca și exprimare generală a campaniei, eMAG ne anunță că sunt reduceri de până la 75%. Trebuie, însă, urmărite cu atenție ofertele speciale din fiecare categorie. Bineînțeles, ca în cazul oricăror campanii de reduceri mai mari și în Summer Sales stocurile sunt limitate. Așa că, sfatul meu, dacă găsiți ceva interesant la un preț ”suspect” de mic, adăugați repede în coș! Spor la cumpărături!

Summer Sales

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Muzzy

Reduceri foarte mari la cărticelele din colecția Muzzy

Next Article
cărți ieftine

Cărți ieftine: Bazar cu prețuri începând de la 4,99 lei

Related Posts

Total
0
Share