fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti ieftine de la Editura Litera + transport gratuit

In primele zile ale fiecarei luni suntem in cautarea noilor promotii facute de librariile online. Ca si mecanism al promotiilor sunt doua faze prin care magazinele online serioase isi fac cunoscute ofertele: pe de o parte promotiile lunare, sa le spunem standard, in care cartile mai multor edituri au reduceri cu caracter permanent pe parcursul unei luni, iar pe cealalta parte promotiile “exceptionale”, suprizele placute pe care librarii ni le pregatesc si pe care vi le aducem a cunostinta in timp util pentru a putea beneficia cat mai multi de ele.

Revenind la ideea acestui articol, zilele acestea suntem concentrati pe prezentarea promotiilor standard la carti si nu numai. Asa ca, daca iubiti o anumita editura, daca va plac mult cartile pe care le ofera, este bine sa fiti atenti daca nu cumva acea editura vine la inceput de luna cu reduceri foarte bune.

Asa se face ca, de exemplu, Editura Litera ne ofera aici sute de titluri cu reduceri extrem de mari, multe dintre carti au preturile mai mici si cu pana la 70%. Sunt carti din mai multe categorii, incepand de la cele pentru copii si ajungand pana la enciclopedii si dictionare. Merita sa va uitati putin prin “raftul virtua”, cu siguranta veti gasi acolo ceva de luat, mai ales ca va puteti bookura de un pret ca de carti ieftine. In plus, ca si bonus, transportul este gratuit la orice carte comandata, indiferent de pretul ei.

Mai jos aveti si o mica selectie a cartilor ieftine de la Editura Litera:

carti-ieftine-editura-litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

10 carti perfecte pentru prima zi de toamna

Next Article

"Gaseste-ti visul", de Nora Roberts [Editura Lira, 2014]

Related Posts

Total
0
Share