fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti ieftine: reduceri mari la toate categoriile de carti

fotoliu-bookVara se intampla doua chestii care, cumulate, duc la o scadere interesanta a pretului cartilor (vorbesc mai ales de cartile ce se vand in librarii online).

In primul rand, in general, vanzarile online scad cam la toate tipurile de produse, banii clientilor sunt orientati care alte tipuri de cheltuieli, in special catre concedii/vacante.

In al doilea rand, exista mai mult timp liber si se presupune ca se citeste mai mult. Asta obliga orice librarie sa faca mai multe promotii, sa ofere conditii dintre cele mai bune pentru a mentine totusi un curs bun al vanzarilor si peste vara. Asa se face ca avem de anuntat promotii frumoase de la magazinele ale caror oferte le apreciem constant.

Pentru tine e bine. Daca vrei cateva lecturi noi iti poti alege din cartile ieftine de aici. Iti poti chiar face si un stoc de carti, sa-ti ajunga pana-n toamna. Recomandarea o facem acum catre ofertele elefantului, asta si pentru ca am vazut ca in aceasta perioada sunt promotii la cam toate categoriile de carti. Ca sa ai de unde alege. Spor la citit!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Spectacolul din om (Recenzie la cartea „Jurnal”, de Jiddu Krishnamurti)

Next Article

Carti recomandate de Bill Gates

Related Posts

Total
0
Share