fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cărți ieftine: voucher cu reducere 50% la peste 50.000 de cărți!

Îmi place că elefantul se joacă în fiecare săptămână cu noi și nu lasă lucrurile așezate în așa fel încât să ne plcitisim. Dar să mă explic puțin. Știți că au de multă vreme, săptămânal, promoția prin care ne oferă un vocuher cu reducere de 50% la muuulte cărți. Începuseră să facă această campanie joia, a stat așa o perioadă, apoi au mutat ziua. Și au tot mutat-o de parcă încearcă să ne prindă cumva în ofasid. Cred că vor să ne demonstreze că fiecare zi e bună pentru cumpărat cărți. Oricum ar fi, promoția este excelentă, sunt reduceri mari la peste 50.000 de cărți, iar cu voucherul de aici le cumpărăm garantat la cel puțin jumătate din prețul lor întreg.

Azi e marți și avem din nou această campanie. Așa că dacă nu ți-ai mai luat de mult o carte, pune mâna și citește codul de reducere de mai jos ca să poți citi mai mult după ce-ți vine comanda :)

Oferta este valabilă doar azi, 25 octombrie.

Spor la citit!

voucher

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
În inima Infernului

O zi. Un trecut. Alt viitor (recenzie la cartea În inima infernului, de Rosa Montero)

Next Article
Cu ultima suflare

Lansare de carte: Cu ultima suflare, de Paul Kalanithi

Related Posts

Total
0
Share