fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Carti pentru copii si jocuri la preturi tot mai mici: 1 puzzle GRATIS

Pentru ca inca mai alergam dupa cadourile pentru Paste, ne lovim de tot mai multe oferte pentru copii. Unele ne plac atat de tare incat vrem sa le impartasim si cu prietenii de pe blog. Asa ca daca esti si tu in cautarea unor cadouri de Paste pentru copii, iti sugeram sa iei in calcul si varianta unor puzzle-uri tare dragute. Oferta este simpla: cumperi 2 mai primesti inca unul CADOU.

Asa ca puteti scapa elegant de cadourile pentru cei mici. Le luati o carte frumoasa de aici (gasiti destule cu reduceri dragute) si un ste de puzzle-uri care sa-i tina ocupati ceva timp.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Foferte-speciale%252Fjucarii%253Fcampaign_id%253D1269″]Vezi aici toate puzzle-urile din promotie[/button]

puzzle_gratuit

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

35% reducere la orice carte!

Next Article

Atracția timpului, atracția naivității (recenzie la cartea "Domnul Mee", de Andrew Crumey)

Related Posts

Total
0
Share