fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărți pentru copii și mii de jucării în campania Lumea Copiilor la Elefant

Lumea Copiilor

Elefant a pornit de astăzi campania Lumea Copiilor. 1 Iunie se apropie, copiii știu că va fi ziua lor, așa că sigur vor începe zilele acestea să emită pretenții vizavi de ce și-ar dori să primească.

Ar fi bine să fiți atenți la ”doleanțele” lor și să începeți să verificați reducerile online pentru a ști că se alegeți. Campania Lumea Copiilor de la Elefant ne vine în ajutor și în acest an.

Propunerile sunt excelente, iar reducerile pe măsură. Sunt mii de cărți ieftine pentru copii, dar și jocuri și jucării frumoase pe care le găsiți la prețuri mult mai mici decât de obicei.

Bineînțeles că va trebui să cumpărați jucării. Nu se poate altfel. Sunt reduceri mari, profitați de ele. dar noi vărugăm să luați și măcar o carte pentru copii. Sunt mii de cărți pentru copii cu reduceri bune, ba chiar și multe titluri în engleză.

Campania Lumea Copiilor de la Elefant se încheie pe 21 mai, aveți la dispoziție 2 zile în care să vă hotărâți. hai să le faceți celor mici o mare bookurie și anul acesta!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Fiica ceasornicarului

Recenzie la cartea Fiica ceasornicarului, de Kate Morton

Next Article
Vreau pupic de noapte buna

Vreau pupic de noapte buna, de Mirela Retegan

Related Posts

Total
0
Share