fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cărțile scrise de Agatha Christie cu 50% reducere

Agatha Christie

Fanii literaturii policier au de astăzi o mare bookurie: cărțile scrise de Agatha Christie pot fi comandate de aici la jumătate de preț.

Agatha Christie este un reper de marcă în tot ce înseamnă cărți polițiste. Sunt cărți pe care le citim cu mare plăcere la orice vârstă, iar imaginația autoarei ne susprinde în fiecare nouă poveste pe care o parcurgem.

La noi, Agatha Christie se bucură de o colecție întreagă pe care ne-o pune la dispoziție Editura Litera, iar în această perioadă cărțile autoarei au și 50% reducere.

Dacă îți plac și ție cărțile semnate de Agatha Christie profită de reduceri și comandă-ți titlurile pe care nu le-ai citit. În plus, poți da share la această postare să afle și prietenii tăi de prețurile bune la cărțile Agatha Christie.

Pe parcursul anilor noi am tot vorbit de Agatha Christie pe blog, fie prin recenzii la cărțile care ne-au plăcut cel mai mult, fie prin anunțuri legate de noile titluri lansate în România.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Copacii in care cresteau carti

Copacii in care cresteau carti, de Paul Czajak, Rashin Kheiriyeh

Next Article
Pasarile dintr-o buna zi

Pasarile dintr-o buna zi, de Sally J. Pla (Editura Corint, 2020)

Related Posts
Citește mai mult

Lecturi fundamentale: Balzac

Toată lumea ştie cine a fost Balzac, aşa cum ştie cine a fost Einstein sau Napoleon. Balzac este…

Total
0
Share