fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cate o carte cadou in fiecare saptamana de la libris

In aceasta luna libraria online libris.ro ne face saptamanal cate un cadou frumos: o carte oferita in dar tuturor celor care comanda carti de la Editura Litera in valoarea mai mare de 50 de lei. Cartile Litera sunt foarte interesante si mult apreciate de publicul cititor, iar 90 dintre titluri se afla in promotia cu 50% reducere, restul gasindu-se cu preturi mai mici cu 30%. Cartea cadou va fi alta in fiecare saptamana oferindu-va astfel posibilitatea sa va imbogatiti biblioteca cu cateva titluri interesante primite drept cadou.

Cartea cadou de saptamana aceasta este “50 de idei geniale care au schimbat omenirea“, de John Farndon. Vezi aici detalii despre carte.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.libris.ro%252Fcarti%253Ffsv_77658%253DLITERA”]Cumpara de aici cartile Editurii Litera[/button]

carte_cadou

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promotiile lunii septembrie in libraria online libris.ro

Next Article

Nemira ofera 50% reducere pentru cei nascuti in luna septembrie

Related Posts

Total
0
Share