fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Promotiile lunii septembrie in libraria online libris.ro

Librarii iscusiti de la libris ne anunta promotiile inceputului de toamna. Multe dintre cartile din promotii sunt bune de citit in aceasta perioada, iar preturile le face foarte atractive. In plus, la orice comanda de peste 75 de lei transportul este “din partea casei”. Regula de transport gratuit + promotiile pe care vi le detaliem mai jos recomanda libris drept o sursa excelenta de povesti pentru inceput de toamna.

Si pentru ca lucrurile bune de mai sus sa nu se termine abrupt va mai anunam si ultima nastrusnicie de la libris: 1 carte cadou. La cumparaturi de minim 50 de lei, pe langa ce comandati primiti si o carte cadou din partea librarilor. Cartea se va schimba in fiecare saptamana, asa ca aveti ocazia sa va imbigatiti biblioteca cu mai multe carti cadou in aceasta luna. In aceasta saptamana primiti cadou cartea: “50 de idei geniale care au schimbat omenirea“!

15% reducere la cartile autorului lunii – Ileana Vulpescu
40% reducere la cartile Editurii Antet
50% reducere la 90 de titluri de la Editurii Litera
30% reducere la cartile Editurii Trei
25% reducere la titlurile Editurii Ars Libri

promotii_septembrie_libris

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Top 200 bestsellers carti pentru copii cu pana la 75% reducere

Next Article

Cate o carte cadou in fiecare saptamana de la libris

Related Posts

Total
0
Share