fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Caut sa inchiriez garsoniera pe Strada Fictiunii :-)

strada-fictiunii-noua-colectie-de-literatura-a-editurii-allfaNu am foarte mult timp pentru citit. Din pacate. Dar tare mi-as dori sa-i vad pe geam sau sa-i intalnesc pe casa scarii pe cei despre care povestim cu bookurie in site-ul de fata. Asa ca, anuntul nostru este cumva pe bune: cautam sa inchiriem o garsoniera pe “Strada Fictiunii”. Este o strada frumoasa, umblata in pasi de poveste de oameni celebri, dar si de cautatorii comorilor dintre pagini.

Daca vrei si tu sa ne fii vecin, hai sa cautam impreuna! Povestile de pe Strada Fictiunii le gasesti acum cu preturile mai mici cu 40%! De-ar fi si chiria la fel de mica… :-)

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fpromo%252Fall-strada-fictiunii-1437.html”]Vezi aici toate cartile de pe Strada Fictiunii[/button]

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Campania vALLuntar “Mai multe carti, mai multe sanse” - finalista la Gala "Bun de Tipar"

Next Article

“Sfârşitul rondului”, un nou episod din sezonul Urzeala Tronurilor pe HBO

Related Posts

Total
0
Share