fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

În căutarea lui Audrey, de Sophie Kinsella

În căutarea lui AudreyEditura Polirom a publicat recent, în colecția Junior un nou titlu scris de Sophie Kinsella – În căutarea lui Audrey. O carte veselă, dar totodată și un roman psihologic, o poveste despre iubire și năzbâtioasele gânduri și acțiuni din vremea adolescenței.

Cartea În căutarea lui Audrey este un bestseller internațional, apreciat de cele mai cunoscute publicații.

„Dialoguri scânteietoare, personaje construite convingător, relații între părinți și copii cum n-ai mai întâlnit… Lui Sophie Kinsella i-a reușit o poveste fascinantă.” – School Library Journal

„În căutarea lui Audrey e simpatic și se citește ușor, dar vorbește și despre lucruri mai profunde, precum maturizarea și responsabilitatea.” – The Guardian

„Un roman plin de sensibilitate și umor. Talentul lui S. Kinsella în maxima lui strălucire.” – Publishers Weekly

„O carte despre cât e de complicată mintea la vremea adolescenței. Sophie Kinsella știe.” – Booklist

Descrierea cărții În căutarea lui Audrey

Audrey poartă tot timpul ochelari cu lentile negre. Nu-i scoate nici măcar în casă. Nu iese niciodată în oraș, rar când schimbă două vorbe cu cineva pe care nu-l cunoaște și i se pare aproape imposibil să se uite în ochii oamenilor. Așa e Audrey. Dar toate astea până într-o zi – când apare Linus, prietenul fratelui ei. Audrey descoperă că poate să vorbească cu Linus despre spaimele care nu-i dau pace. Linus o face să râdă și cu el nu se mai simte judecată nemilos de toată lumea. Încet-încet, Audrey se îndreaptă spre vindecare și se îndrăgostește. Dar poți să te gândești la viitor dacă n-ai rezolvat ce e tulbure și rău în trecut? Poate să te iubească cineva dacă te-a văzut, cum a văzut-o Linus pe Audrey, în clipele cele mai încercate din viața ta?

Cartea În căutarea lui Audrey poate fi cumpărată cu reducere de la Elefant, Libris sau eMAG.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Animale fantastice și unde le poți găsi

Carte CADOU: Animale fantastice și unde le poți găsi, de J.K. Rowling

Next Article
Înainte să te cunosc

Recenzie la cartea Înainte să te cunosc, de Jojo Moyes

Related Posts

Total
0
Share