fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai bune titluri Humanitas cu pana la 65% reducere

La sfarsit de an editurile si librariile vor sa vanda. Mult. Asta si pentru ca sunt multi care vor sa si cumpere. Am intalnit cazuri, printre prieteni, care-si fac de acum stoc serios de citit in 2014. Preturile sunt mult mai bune si oricum le-ar fi cumparat, fiind titluri de pe lista “must read”. Apropo de asta, tu ai o asemenea lista? Sunt carti pe care stii sigur ca o sa le citesti, dar astepti sa mai coboare preturile? daca da, tare ne-ar placea sa facem o astfel de lista si s-o dam mai departe la librarii si edituri. Poate-i sensibilizam. Ce zici, ne ajuti?

Intorcandu-ne la titlul nostru, Humanitas este o editura foarte serioasa. Chiar si in marketing. Nu se avanta neaparat in chestii riscante, dar atunci cand vin perioadele de reduceri, apai face nenisorule reduceri. Uite, chiar acum, aici, gasesti 165 de carti dintre cele mai bune de la Humanitas cu reduceri de pana la 65%. E ceva, nu? Sa tot alegi, sa tot cumperi si, ho, ho, sa tot citesti. La anu’ si la multi ani! :-)

Atentie, promotia este valabila doar pana sambata, 21 decembrie…

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.elefant.ro%252Fhappy-days%252Fcarti%253Fcampaign_id%253D648″]Serios, vezi aici toate cele 165 de carti[/button]

0110-bks-12-18-Top-Humanita

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cum traversezi un curcubeu - Ce faci cand nu mai stii ce sa faci", de Daniela Andreescu

Next Article

Urmeaza-ti inima. Cum sa descoperi sensul vietii personale si profesionale

Related Posts

Total
0
Share