fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai stralucitoare stele, de Anna Todd (Editura Trei, 2018)

Cele mai stralucitoare steleCele mai stralucitoare stele, un nou roman semnat de Anna Todd a aparut recent la Editura Trei.

Celebra autoare a fenomenului international AFTER revine cu Cele mai stralucitoare stele, un roman incitant despre o tanara aflata in cautarea dragostei si despre obstacolele pe care trebuie sa le infrunte. Karina cunoaste bine realitatea dura a vietii militare. Dupa o copilarie petrecuta din garnizoana in garnizoana, ea a inteles ca soldatii se intorc de pe front cu amintiri dureroase. De aceea a ales sa se tina departe de armata, ducand o existenta linistita in casuta ei. Dar n-a intors spatele familiei – nici tatalui sau cand a fost plecat in misiuni, nici fratelui sau, Austin, in frecventele lui probleme cu legea. Karina stie ca trebuie sa aiba grija de ea si ca nu poate repara intotdeauna ceea ce nu functioneaza. Dar cand purtarea lui Austin se inrautateste si reactiile tatalui sau sunt tot mai dure, Karina simte ca si ea incepe sa cedeze. Atunci intra in viata ei misteriosul Kael, un soldat atragator si serios – o carte inchisa pe care e disperata sa o deschida.

“Todd e cel mai important fenomen literar al generatiei sale.” – Cosmopolitan

“Anna Todd reuseste sa te faca sa tipi, sa plangi, sa razi, sa te-ndragostesti si sa te asezi cu genunchii la gura… AFTER este o serie pe care n-ai voie s-o ratezi – dar pregateste-te sa simti si acum emotii pe care nu credeai ca ti le poate aduce o carte.” – Fangirlish

Anna Todd este autoarea seriei AFTER, bestseller New York Times. A fost dintotdeauna o cititoare impatimita si a inceput sa scrie pe Wattpad, AFTER devenind seria cea mai citita de pe aceasta platforma. Editia tiparita a aparut in 2014. Seria AFTER a fost publicata in peste 30 de limbi, a fost vanduta in peste 8 milioane de exemplare in intreaga lume si este #1 bestseller in Italia, Germania, Franta si Spania. In prezent, Anna locuieste in Los Angeles, impreuna cu sotul ei.

O gasiti la AnnaTodd.com, pe Twitter la @imaginator1d, pe Instagram la @imaginator1d si pe Wattpad ca Imaginator1D.

La Editura Trei au aparut ambele volume din seria Landon Gibson Nimic mai mult si Nimic mai putin, precum si toate romanele seriei AFTER: Dupa ce ne-am intalnit, Dupa ce ne-am certat, Dupa ce ne-am indragostit, Dupa ce am gasit fericirea, Inainte de noi.

Paramount Pictures a cumparat drepturile de ecranizare pentru AFTER.

Romanul Cele mai stralucitoare stele, de Anna Todd poate fi cumparat cu reducere de la Elefant, Libris sau Cartepedia.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
La Centenar

Lansare de carte: La Centenar. Recitind secolul României Mari de Ioan Stanomir

Next Article

Cărți ieftine: sute de titluri la maxim 5 lei

Related Posts

Total
0
Share