fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Citește și iubește românește! Poți câștiga o minivacanță oferită de Libris

De Dragobete Libris ne face o frumoasă surpriză de Dragobete: toți cei care cumpără cărți de aici de minim 50 de lei intră automat într-o tragere la sorți în care cel mai norocos cititor câștigă o minivacanță de povestit. Premiul are o valoare consistentă, de aproape 1400 de lei, iar achiziționarea de cărți de minim 50 de lei nu este un prag atât de mare. Sunt și multe promoții active, adăugăm și transportul gratuit. Așa că, fii pe fază și ”cumpără-ți biletul” de tragere la sorți.

Cum spuneam și mai sus, în concurs participă toate cumpărăturile de minim 50 de lei făcute în data de 24 februarie. Tragerea la sorți va avea loc pe 2 martie.

Pentru mai multe detalii consultați Regulamentul campaniei.

Pachetul Dragostei Nobile în valoare de 1390 lei ce cuprinde, în weekend:

  • 2 nopţi cazare
  • Mic-dejun rafinat servit în cameră
  • Cină romantică privată
  • Prânz vintage
  • Aranjament floral în cameră & cutie cu bomboane de ciocolată de casă
  • şampanie pentru doi.

 

Conacul Polizu se află printre frumoasele dealuri moldave. A fost construit între anii 1880 – 1887 de omul politic Constantin Ghika-Deleni, în satul Maxut, judeţul Iaşi.

Conacul de la Maxut este deopotrivă un edificiu cu valoare arhitecturală, dar şi memorialistică, în calitatea lui de loc de întâlnire al boierimii moldave şi bucureştene la finele veacului al XIX-lea şi sfârşitul celui de-al doilea Război Mondial. între înalţii oaspeţi ai locului s-au numărat în anii Primului Război Mondial, când se aflau la Iaşi în refugiu, Regina Maria, principesa Ileana şi prinţul Nicolae, care au revenit ulterior în 1926, lăsând mărturii scrise despre trecerea lor la Maxut, ca oaspeţi ai cuplului Alexandrina şi Niculae Polizu-Micşuneşti.

conacul Polizu
Citește și iubește românește! Câștigă o minivacanță nobilă la Conacul Polizu
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
LITERAlmente te iubesc

O felicitare și cel mai frumos dar: o carte pentru persoana iubită

Next Article
În gaură

A apărut romanul În gaură, de Arthur Suciu

Related Posts

Total
0
Share