fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cocoșatul de la Notre-Dame, explozie de vânzări după incendiul de la catedrală

Cocoșatul de la Notre-Dame, explozie de vânzări după incendiul de la catedrală. Cartea lui Victor Hugo despre cocoșatul care trăia în Catedrala de la Notre-Dame se vinde ca pâinea caldă în toată lumea, pe segmentul online fiind epuizată inclusiv la Amazon, iar în librării zburând efectiv de pe rafturi. Fenomenul a început imediat după incendiul care a devastat celebrul monument din Paris. (Telegraph)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Surgeons’ Hall”, de E.S. Thomson. O mână proaspăt tăiată. În Londra victoriană se petrece un incident public sinistru, care trimite cu gândul la o crimă petrecută în Edinburgh, cu două decenii înainte. La Marea Expoziție din Capitala britanică este expusă, printre altele, și o mână… proaspăt tăiată. De aici începe totul. (Scotsman)

Don’t Touch My Hair”, de Emma Dabiri. În lumea albilor. Departe de a fi o poveste despre frumusețe sau podoabă capilară, cartea lui Dabiri abordează aspectele cele mei frustrante ale vieții unei persoane de culoare în lumea albilor. Născută și crescută în Irlanda, autoarea s-a simțit mereu „profund rușinată” de părul său negru și creț. (The Guardian)

Provocare anticelulara: un capitol pe zi. The Reading Agency a lansat, de Ziua Mondială a Cărții, provocarea pentru toți cei care nu rezistă nici 30 de minute fără să-și controleze telefonul mobil, să citească măcar câteva file, de ce nu chiar un capitol întreg. Agenția a realizat un studiu din care reiese că 72% din populația cu vârste între 16 și 24 de ani nu-și poate controla impulsul de a privi spre ecranul celularului. (The Book Seller)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Conferința literaturii de avangardă, la Dublin. O nouă generație de scriitori canadieni și irlandezi și-a dat întâlnire la University College, din Dublin, și la Librăria Națională a Irlandei, pentru un eveniment considerat „generațional” și care proiectează pasul literaturii de avangardă, așa cum este ea creată și percepută de cei care o reprezintă și o creează. (Irish Times)

Roxana Ichim Istudor
Total
24
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Harry Potter

Pachet seria Harry Potter + cufăr de colecție

Next Article
Podul de lut

Podul de lut, de Markus Zusak (Editura RAO, 2019)

Related Posts

Total
24
Share