fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Podul de lut, de Markus Zusak (Editura RAO, 2019)

Podul de lut

Podul de lut, de Markus Zusak este o noua cartea semnata de autorul bestsellerului Hotul de carti. Un roman de amploare epica despre pierdere, suferinta si impacare. O carte care-ti va fi pe plac cu siguranta.

Romanul Podul de lut poate fi comandat cu reducere de la Libris sau Elefant.

O poveste impresionanta despre cinci frati adolescenti care se cresc unul pe celalalt dupa propriile reguli, dupa ce si-au pierdut mama, iar tatal i-a parasit, intr-o casa cuprinsa de haos din suburbiile orasului Sydney, printre animale de companie neobisnuite si nabadaioase.

Pe masura ce se cearta si se impaca, iubesc, se maturizeaza si invata sa traiasca in lumea adultilor, fratii Dunbar descopera secretul tulburator al disparitiei tatalui lor.

Iar cand acesta isi face aparitia si le cere ajutorul pentru a construi un pod peste un rau, ca o mana intinsa, Clay, unul dintre frati, accepta, hotarand, de fapt, sa construiasca o punte intre copii si tatal lor, intre trecut si viitor – o punte peste greseli stiute si nestiute, pentru iertare si pentru impacare.

Un roman marcat de durere si de optimism in egala masura, profund uman, care atinge unele dintre cele mai sensibile corzi ale sufletului. 

Una dintre acele carti monumentale care te transporta prin spatiu si timp in viata unei alte familii, in cel mai profund mod posibil. – The Washington Post

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cocoșatul de la Notre-Dame, explozie de vânzări după incendiul de la catedrală

Next Article
Books50

Minim 50% reducere la mii de cărți. Profită și tu!

Related Posts

Total
0
Share