fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Creative Writing Sundays

După 3 ediții ale atelierului de scriere creativă „Rev de Pov”, Revista de Povestiri s-a gândit să aducă o completare mai accesibilă (fără preselecție) și mai relaxată (o întâlnire la două săptămâni, duminica), la îndemâna celor pe care îi mănâncă degetele să scrie ficțiune.

Întâlnirile vor începe în jur de 15 ianuarie 2014 și vor avea loc în Puzzle de la 17:00, o dată la două duminici. La fiecare ediție va fi invitat un scriitor, mereu altul, care în prima parte a evenimentului va vorbi despre scris, iar în a doua parte va da feedback pe maximum 30 de povestiri.

Locurile la Creative Writing Sundays  pot fi făcute și cadou, de aceea au fost lansate înainte de sărbători. Există 3 variante de a participa: pe un loc Prudent (spectator), pe un loc Curajos (cu trimitere de text pentru feedback) sau pe un loc Fanatic (loc rezervat la primele 5 întâlniri, cu trimitere de povestiri).

Participând la Creative Writing Sundays nu veți deveni mai creativi, s-ar putea ca mai degrabă să vă conștientizați greșelile (clișee, prețiozitate, probleme de structură, de personaj, etc) și să învățați să vă evaluați mai bine textele, așa încât să puteți crește. Feedback power. Iar dacă zace în voi un viitor câștigător de Nobel, n-au cum să-l rateze toți scriitorii invitați!

Mai multe detalii aici.

creative_sundays_curajos

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

“Circus Is Coming to Town” - expozitie de pictura semnata Matei Serban

Next Article

50% cadou de la Nemira pentru cei nascuti in decembrie

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share