fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Cumperi carti Litera in valoare de 50 de lei si primesti cadou cartea “Secretele creierului uman”

Libris continua campania inceputa de saptamana trecuta, anume oferirea unei carti cadou la cumpararea de titluri Litera in valoare de minim 50 de lei. Titlul oferit in aceasta saptamana este “Secretele creierului uman”, de SAM WANG si SANDRA AAMODT. Majoritatea cartilor Litera oferite de libris au reduceri foarte bune, asa ca de 50 de lei ai sansa achizitionarii catorva titluri foarte interesante si, in plus, te bucuri si de cartea cadou.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=9a6f02fef&redirect_to=http%253A%252F%252Fwww.libris.ro%252Fcarti%253Ffsv_77658%253DLITERA”]Vezi aici titlurile Litera[/button]

Despre carte:
Suntem proprietarii celei mai incredibile mașinării din lume – creierul. Datorită lui putem să admirăm apusul soarelui, să învățăm să vorbim, să recunoaștem un prieten, să fugim de pericol. Având în vedere totalitatea funcțiilor pe care le îndeplinește, creierul este comprimat într-un spațiu foarte mic. Cântărește circa 3% din greutatea corpului (1 380 de grame), dar consumă 17% din totalul de energie al organismului. Care sunt secretele acestei mașinării uluitor de complexe? Ce rol are fiecare parte a creierului, de la cortexul prefrontal la amigdală? Sandra Aamodt și Sam Wang, renumiți specialiști în neuroștiință, ne dezvăluie mecanismele, dar și trucurile care ajută creierul să lucreze eficient. Autorii demontează câteva dintre miturile des întâlnite, de exemplu faptul că folosim doar 10% din creier sau că bebelușii care ascultă Mozart devin mai inteligenți. A ne cunoaște mai bine creierul este nu numai amuzant, ci și util. Vom afla cum putem depăși efectele decalajului de fus orar, cum să ne antrenăm voința, cum să tratăm o fobie sau să ne menținem creierul în formă. Inteligentă și amuzantă, plină de informații surprinzătoare, cartea de față este o lectură obligatorie pentru orice persoană cu creier.

Carte publicată în 25 de țări!

secretele_creierului_uman

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Ce fac mamele (mai ales cand par sa nu faca nimic)", de Naomi Stadlen (Editura Litera)

Next Article

Festival de literatura horror “Vineri 13” la Club A

Related Posts

Total
0
Share