fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Daca aveti putin timp puteti merge «In cautarea oii fantastice»

in-cautarea-oii-fantastice-top-10_1_produsSe ia un bărbat de (aproape) treizeci de ani, proaspăt divorţat, însingurat într-o metropolă niponă, plictisit de toţi şi de toate, şi se trimite în căutarea imposibilului: oaia fantastică, vietatea în care şi-a pus toate speranţele un personaj ce dirija societatea din umbră, chiar şi de pe patul de moarte.

S-au mai adăugat nişte personaje misterioase, un pic de suspans ireal, o prezenţă feminină de-o senzualitate atipică (des întâlnită în romanele autorului) şi nişte detalii stranii. În final,  toate acestea sunt amestecate imprevizibil pentru a rezulta un alt roman din colecția Haruki Murakami.

Spre deosebire de alte cărţi ale autorului, În căutarea oii fantastice prezintă un personaj masculin aflat în plină criză emoţională care va fi scos din mediul său – metropola acoperită de zgârie-nori, agitaţie şi neoane – pentru a fi trimis într-un loc sălbatic şi mitic, ascuns tocmai în ţinuturile nordului îndepărtat al Japoniei.

Citeste aici toata recenzia scrisa de Adriana Gionea

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Autoarea trilogiei «Jocurile Foamei», Suzanne Collins, pregateste o noua carte

Next Article

Viata de aruncat, de Bogdan O. Popescu (Editura Polirom)

Related Posts

Total
0
Share