fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Descarca gratuit eBook-ul “Prostia omeneasca”

Elefantul ne ofera saptamanal cate o poveste romaneasca in format eBook, carte ce poate fi descarcata gratuit. Este un mod frumos de a promova povestile romanesti, dar si unul de promovare a eBook-urilor. Saptamana aceasta puteti descarca gratuit, de aici, povestea “Prostia omeneasca”, in format eBook. Campania se adreseaza exclusiv clientilor Elefant, asa ca da nu aveti cont, vi-l faceti voi repede :)

Mai multe eBook-uri pentru copii, la preturi mult reduse, gasiti aici.

poveste-gratuit

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. salutari din banatul sarbesc,
    sunt cristian balteanu, profesor de limba si literatura romana, traducator, poet, musician si activist cultural din serbia. intamplator am gasit site-ul vostru si as vrea sa intreb despre posibilitatea de a publica poezia mea pe bookuria.info.
    multumesc anticipat

    1. Buna ziua. Nu obisnuim sa publicam poezii, dar daca aveti ceva ce ne place, de ce nu. Va rugam sa folositi formularul de contact pentru a ne trimite ceea ce credeti ca s-ar potrivi a fi publicat pe bookuria.info. Multumim.

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cartea micului magician [Editura Litera, 2015]

Next Article

Reducerile zilei. 9 noiembrie 2015

Related Posts

Total
0
Share