fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

eBook GRATUIT: “Arhivele de la Monte Negro”, de Octavian Soviany

Asa cum ne-am obisnuit, joia ne bookuram de un eBook gratuit oferit de elefant. Astazi puteti descarca de aici cartea “Arhivele de la Monte Negro”, de Octavian Soviany.

Despre carte:

Un ofiter ciung de o mana si probabil bolnav de schizofrenie, o misterioasa femeie in doliu, un batran epileptic poreclit Dostoievski, Liuba si Nastenka, palaria de mexican a lui Kostas Venetis, subteranele de la Monte Negro, unde se pregateste revolutia mondiala… Sunt numai cateva dintre piesele unui caleidoscop cosmaresc pe parcursul caruia nu se stie exact cine viseaza pe cine sau cine povesteste pe cine. Amestec de poem oniric si de naratiune alegorica in maniera cartilor apocaliptice din Veacul de Mijloc – Arhivele de la Monte Negro il poarta pe cititor prin maruntaiele unui univers concentrationar care e, pe rand, inchisoare, ospiciu, bordel, circ si varieteu, manastire si groapa comuna – aflat sub tirania Fratelui Staret

ebook-gratuit-soviany

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Personalitati care au schimbat istoria lumii: set cu 41% reducere + cadou + transport gratuit

Next Article

Sute de noi aparitii in categoria manuale si auxiliare scolare

Related Posts

Total
0
Share