fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook GRATUIT: “Craii si mortii”, de Dan Stanca

Avem si astazi un eBook gratuit. Daca obisnuiesti sa citesti carti electronice poti descarca gratuit, de aici, romanul “Craii si mortii” de Dan Stanca. eBook-ul ne este oferit gratuit de Elefant, iar cartea vine de la Editura Cartea Romaneasca si a fost publicata in Colectia Proza.

Daca esti in cautarea unui eBook Reader, nu rata recomandarile noastre.

Despre carte:

Craii si mortii este un roman vindecator, cum marturiseste insusi Dan Stanca, scris cu speranta in forta eliberatoare a cuvantului. Dupa cum cei trei crai taumaturgi, veniti de la Rasarit, au reusit sa infaptuiasca miracolul promis, si „scriitorasul“ Horia Stanciu va spune o poveste uluitoare, cu ramificatii ezoterice, la sfarsitul careia va iesi din scena, tot miraculos, rupand lanturile unui trecut ignobil. Toti – Diana, muza cruda, frizand sociopatia, cei trei crai de timpuri noi: Pasadia, Pirgu, Pantazi…, tot trecutul – vor ramane sub domnia efemerului, iar el, sub mantia cavalerilor de Malta, va disparea fara sa i se mai dea vreodata de urma.

craii-si-mortii-ebook-gratuit

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy Halloween! Reduceri inspaimantatoare numai in aceasta noapte

Next Article

Toate cartile a 4 edituri la jumatate de pret. Doar azi, 30 octombrie 2014

Related Posts

Total
0
Share