fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

eBook GRATUIT: “Cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare”, de Rudolf Steiner

Joia eBook-urilor gratuite se intoarce :) Astazi avem un nou cadou de le elefant. De aici poti descarca, GRATUIT, eBook-ul “Cum se dobandesc cunostinte despre lumile superioare”, de Rudolf Steiner.

Publicata de Rudolf Steiner sub forma de carte acum 100 de ani lucrarea prezinta o cale europeana moderna de initiere. Consideratiile autorului pornesc de la recunoasterea facultatilor superioare ce dormiteaza in fiecare om si care pot fi educate prin stradanie proprie. Rudolf Steiner descrie fazele unei asemenea educatii oculte si indica exercitiile potrivite pentru configuratia interioara a omului timpurilor noastre: pregatirea iluminarea si initierea. Rezultatul consta in dezvoltarea unor organe sufletesti-spirituale prin care omul poate dobandi accesul si capacitatea de a opera in lumile superioare. Prin aceasta cel ce se straduie pe calea cunoasterii devine un slujitor destoinic al umanitatii.

ebook-gratis-elefant

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

In pregatire la Editura Polirom: "Fetita care se juca de-a Dumnezeu", de Dan Lungu

Next Article

"Adulter", un nou roman de Paulo Coelho, din 2 octombrie in librarii

Related Posts

Total
0
Share