fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook Gratuit: “Femeia la 30 de ani”, de Honore de Balzac

Astazi te bookuri de un nou eBook gratuit oferit de elefant. Doar astazi poti descarca, de aici, romanul “Femeia la 30 de ani”, de Honore de Balzac. Asa cum ne-am obisnuit, in fiecare joi, elefantul ne ofera un eBook gratuit. Multumim pentru cadou si suntem convinsi ca astfel de eBook-uri gratuite vor contribui la cresterea numarului de cititori de carti electronice.

Dar hai sa vedem si despre ce este cartea de astazi: Romanul Femeia la treizeci de ani povesteste, alegand fundalul tulbure al razboaielor napoleoniene, destinul unei frumoase doamne din inalta societate franceza de secol XIX. Uneori pasionala, alteori palind in fata esecului, viata lui Julie d’Aiglemont se schimba dupa iubirile care o framanta, fie ele venite din partea unui tata posesiv, a unui protejat al lui Napoleon, glorios, insa fara merite, ori a unui nobil englez care-i salveaza viata, dar pe care dragostea fata de frumoasa femeie il duce la moarte.

ebook-gratis-balzac

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Castiga o carte extrem de valoroasa: "Vatican. Toate picturile si frescele vechilor maestri"

Next Article

Pana la 50% reducere la colectia de Carti Regale de la Editura Curtea Veche

Related Posts

Total
1
Share