fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eBook Reader CADOU la orice iPhone sau iPad cumparat

Produsele Apple sunt scumpe, asta e clar. Dar sunt si cele mai bune. In plus, magazinele online vin cu oferte foarte bune care insotesc achizitionarea unor astfel de produse. Astazi va prezentam si noi o asemenea oferta pentru ca are si o componenta care ne intereseaza. Astfel, orice achizitie a unui iPhone sau a unei tablete iPad de aici este insotita si de un cadou super tare: un eBook Reader Trekstor Pyrus. Cadoul oferit este si el valoros, eBook Reader-ul Trekstor Pyrus costand aproape 400 lei (vezi aici detaliile tehnice ale eBook Reader-ului propus drept cadou).

In promotie gasesti mai multe modele iPhone si tablete iPad, pe langa cadoul oferit ele sunt instotite si de reduceri bune pentru aceasta perioada a anului. Printre modelele prezente in promotie sunt si Smartphone-urile iPhone 6 (acestea au si cele mai mari reduceri).

Campania este valabila in perioada 27 aprilie – 3 mai 2015.

ebook-reader-cadou

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Oferta zilei: "Un veac de singuratate", de Gabriel Garcia Marquez cu doar 18,72 lei

Next Article

Campania Spring Stock Busters de la eMAG

Related Posts

Total
0
Share