fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Curtea Veche Publishing pregateste cele mai avantajoase preturi pentru Gaudeamus 2013

Curtea Veche Publishing își aşteaptă cititorii la o nouă ediție a Târgului Internațional GAUDEAMUS – Carte de învăţătură (20 – 24 noiembrie 2013, Pavilion Central Romexpo București).

Pentru a încheia cel de-al 15-lea an de activitate cu un dar pentru Cititorii de Curtea Veche, editura pregătește la târgul de carte unele dintre cele mai generoase promoții ale anului, ce vor include și două zile cu reduceri de până la 80% la toate cărțile – Black Friday (22 noiembrie) și Black Sunday (24 noiembrie).

Margareta_Portretul-PrincipPrintre noutățile Curtea Veche Publishing de la această ediție a târgului Gaudeamus se numără un album biografic dedicat ASR Principesei Margareta a României (“Margareta. Portretul Principesei Moştenitoare” de Sandra Gătejeanu-Gheorghe), una dintre cele mai așteptate cărți de bucate ale lui Jamie Oliver (“Gătește în 15 minute cu Jamie” – vezi aici Colectia Jamie Oliver) și un volum de eseuri semnat de Adrian Cioroianu (“Cea mai frumoasă poveste. Câteva adevăruri simple despre istoria românilor”). În cadrul proiectului “Cartea cehă”, editura va prezenta trei titluri cuprinzând cele mai frumoase legende pragheze și povestiri ale autorilor cehi, volumul lui Karel Čapek, “Povestiri dintr-un buzunar & Povestiri din celălalt buzunar” fiind una dintre surprizele plăcute ale târgului.

Jamies15MinuteMeals_SupracoEditura a pregătit și o serie de cărți scrise de autori români: “O tribună captivantă” de Alexandru Matei, “Bișnițari, descurcăreți, supraviețuitori” de Zoltán Rostás și Antonio Momoc, „O istorie literară a vinului în România” de Răzvan Voncu, “Ion Barbu, în timp și dincolo de timp” de Basarab Nicolescu, “Grigore Gafencu și proiectul Europei Unite. Vol. III”. Colecția “Cărțile copilăriei” se va îmbogăți cu un nou volum – “Povestea regelui Arthur și a cavalerilor săi”, iar fanii colecțiilor de dezvoltare personală EZO, Metta și Biblioterapia se vor bucura de noi titluri: “Bucuriile înțelepciunii”, scrisă de maestrul meditației budiste Yongey Mingyur Rinpoche, “Secretele energiei” de dr. Alla Svirinskaya, “Antioxidanții. Rețetă pentru viață” de Bryce Wilde.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sarbatorim Gaudeamus si online! Reduceri speciale pentru cititori

Next Article

Gaudeamus 2013: lansari si evenimente la standul Editurii Curtea Veche Publishing

Related Posts

Total
0
Share