fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Editura Integral ne invita la lansarea cartii “Gazele de sist si fracturarea hidraulica”

Poster-A3-SadoveanuEditura Integral anunță un eveniment editorial major, lansarea primei cărți publicate în România despre gazele de șist și fracturarea hidraulică.

Cartea GAZELE DE ȘIST ȘI FRACTURAREA HIDRAULICĂ. Între mit și realitate, scrisă de prof. dr. ing. Constantin Crânganu și publicată la Editura Integral, este o lucrare adresată deopotrivă specialiștilor și publicului larg, care va stârni pasiuni și va alimenta cu argumente polemici și dezbateri pe un subiect care a polarizat atenția comunității științifice, a presei și a societății civile

Autorul este profesor de Geofizică și Geologia petrolului la Graduate Center și Brooklyn College, The City University of New York. Anterior, a lucrat la Universitatea A. I. Cuza din Iași și University of Oklahoma, School of Geology and Geophysics. Costantin Crânganu este Profesor de Onoare al Universității A. I. Cuza din Iași.

Lansarea cărții se va face în prezența autorului și a editorului și va avea ca invitați personalități de vârf ale geoștiințelor: prof. dr. Nicoale Anastasiu, membru corespondent al Academiei Române, prof. dr. ing. Cornel Dinu, prof. dr. ing. Marian Ivan, prof. dr. ing. Daniel Scrădeanu, Facultatea de Geologie și Geofizică a Universității din București.

Lansarea va avea loc joi 30 octombrie 2014, orele 15:30, la Librăria Sadoveanu, din Bd. G-ral Magheru Nr. 6-8.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Happy horror movies day. Reduceri de pana la 70% la filme de groaza

Next Article

Editura SIGMA lanseaza cartea “Insemnari volatile”, de Mihai Cezar Popesu

Related Posts
Bookfest 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2023

În perioada 24-28 mai, Editura Litera este prezentă la Salonul Internațional de Carte Bookfest 2023, desfășurat, ca în…

Total
0
Share