fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Editura Litera sărbătorește 50.000.000 de cărți în casele românilor cu reduceri și cadouri

Editura Litera

De 31 de ani, Editura Litera aduce în casele românilor cele mai bune și mai frumoase cărți, din cele mai diversificate domenii și pentru toate vârstele!

În perioada 23-27 septembrie, timp de 5 zile, această cifră importantă este celebrată cu super reduceri și cadouri pe litera.ro!

Invităm cititorii pe litera.ro să sărbătorim împreună, cu reduceri de până la 90% la peste 2.500 de titluri! Cărți pentru toate gusturile și categoriile de interes: bestselleruri, noutăți, ficțiune, non-ficțiune, cultură generală, dezvoltare personală, cărți pentru copii și adolescenți, ebook-uri.

Surprizele nu se opresc aici: comenzile de peste 99 lei beneficiază de transport gratuit și o carte bestseller cadou: „Respirație în doi”, de Nicholas Sparks.

Cartea este publicată în premieră în România iar celebrul autor are mai mult de 100 de milioane de exemplare vândute în peste 50 de limbi.
Povestea nu se oprește aici! Hai pe litera.ro să-ți alegi următoarea carte!

bogdan
Total
3
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI

PĂMÂNTUL FĂGĂDUINȚEI, primul volum din memoriile prezidențiale ale lui Barack Obama, va fi publicat în limba română de Editura Litera

Next Article
Oameni anxioși

Recenzie la cartea Oameni anxioși, de Fredrik Backman

Related Posts

Total
3
Share