fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Elefant te invită la Beauty Day

reduceriAstăzi Elefantul ne face ziua mai frumoasă și ne invită la Beauty Day. Primești un voucher de 15 lei dacă alegi să-ți cumperi produse cosmetice de aici, de cel puțin 129 lei. Sunt peste 900 de produse din care poți alege, multe dintre ele au reduceri foarte mari.

Pentru a primi voucherul de 15 lei, folosește în pagina de comandă codul BEAUTYDAY15. Promoția este valabilă doar azi, 10 iunie 2016.

Și dacă tot vorbim de promoții și reduceri, să știi că mai avem un voucher pentru tine. De această dată este vorba de un voucher ce-ți oferă 10% reducere la electrocasnice. Codul de reducere este 6267-9692-5136-6437 și poate fi aplicat doar la produsele electrocasnice de aici.

Voucher-ul este valabil în perioada 09 – 12 iunie 2016, in limita stocului disponibil. Voucherul se cumulează cu reducerile existente si este aplicat doar pe produsele vândute de eMAG.

Spor la cumpărături!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Erori judiciare

Erori judiciare, de Scott Turow

Next Article
reduceri corint

Corint oferă 35% reducere pentru cărțile din TOP VÂNZĂRI BOOKFEST 2016

Related Posts

Total
0
Share