fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

eMAGIA copilăriei – reduceri mari la cărți și cadouri pentru copii

Mai sunt câteva zile până la 1 Iunie, ziua copiilor. Ei o așteaptă cu nerăbdare, noi trebuie să ne și pregătim puțin. Ne vine în ajutor și eMAG care lansează, de astăzi, campania eMAGIA Copilăriei. Reducerile anunțate sunt de până la 70% și putem găsi cărți ieftine pentru copii, jocuri și jucării, dar și hăinuțe, gadget-uri sau produse pentru îngrijirea copiilor.

Campania eMAGIA Copilăriei se desfășoară printr-un mini-site bine organizat, îl poți vedea aici. Cele mai populare produse pentru copii au acum reduceri bune și foarte bune, pe noi ne-a atras, normal, zona de rechizite și cărți. Am văzut acolo multe posibile cadouri pentru cei mici, de la cărți de colorat, enciclopedii și atlase, până la cărți cu povești sau romane pentru copii.

O zonă de mare atracție pentru copii sunt, inevitabil, jocurile. Dacă aveți în plan achiziționarea unei console (tot se apropie și vacanța), este un moment bun. Sunt reduceri interesante la console Playstation și Microsoft Xbox One, dar și la o grămadă de jocuri pentru astfel de device-uri. Vezi aici toate ofertele din categoria gaming.

emagia copilăriei

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Crux Publishing, Ambasador SF la Comic Con 2016!

Next Article
quo vadis

Lecturi fundamentale: Henryk Sienkiewicz

Related Posts

Total
0
Share